***       Водещите вечерни новини       на 26 септември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 26 септември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Комисията по отбрана одобри изпращането на ракети на Украйна. Асен Василев: Пари има, въпросът е да се изхарчат правилно


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 26 септември   

 

Става дума за ракети, които НЕ МОГАТ да бъдат ремонтирани у нас, са негодни и ненужни – което беше казано неведнъж, само че от „ опозицията “ държат, че по този начин се нарушавала отбраната на българското небе и считат, че тъкмо ТЕЗИ негодни ракети са „ последният щит, на който може да разчита България, в случай че се наложи “. 

Популизмът е мощен при тези…

Имаме и изхвърляния от вида: напряко да закриват министерството и да го афишират за украинско. Един непряк наблюдаващ не може да не си намерения, че някои от тези в действителност се изкушават да изпратят военна помощ на Русия.

***

***

Едно малко журналистическо следствие стига до заключението, че нотариалният акт, който се размахва в общественото пространство, няма никаква стойност, че в него липсват освен печатът, само че и доста други информации.

***

А другите български шпиони, хванати, че работят за Русия…

***

***

Европейската прокуратура заяви, че под нейно управление чиновници на Главната дирекция за битка с проведената престъпност (ГДБОП) през днешния ден са задържали трима души и са претърсили шест места по следствие за проведена незаконна група, получила нелегално средства от Европейския съюз за земеделие.

***

Промените ще влязат в действие след една година. През това време се планува Национална агенция за приходите да надгради регистъра си като в границите на тази година служащите ще продължат да показват хартиената си брошура пред работодатели и институции.

***

Всеки, който подаде сигнал до Национална агенция за приходите за укриване на налози да получава 10% от спомагателните доходи за бюджета, събрани заради разкритията.

Това предлага финансовото министерство с промени в Данъчно-осигурителния и процесуален кодекс, оповестени за публично разискване.

***

„ Тази кръчмарска сметка не е за мен “.

***

Нямат информация ли…?

***

„ Той не може да играе до дъно, тъй като в един миг, изключително в случай че обстановката с Украйна и Русия не тръгне в добра посока, ще би трябвало да вземе решение. Не може да се седи на два стола. Вече виждаме раздразнителност и тази ескалация е резултат на това, че диалозите не могат да не престават постоянно “, сподели Капо.

„ Той счита, че Русия дърпа конците на Балканите, вижда изгоди за себе си, а за нея е преференциална дестабилизацията на нашия район. Ако се съпоставят Вучич и президентът на босненската Република Сръбска Милорад Додик, Капо сподели, че „ би трябвало да сме слепи, с цел да не виждаме играта “.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР